STEAMConf Barcelona 2020 Live!


Event Details

  • Date:
  • Venue: ONLINE EVENT
  • Address: ,
  • Categories:

Com ens podem nodrir del potencial d’internet per crear grans experiències d’aprenentatge STEAM?

Organitzada per l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya i el Laboratori d’Innovació Social Digital, SokoTech.

 

Conferències i Tallers a distància

Experiències plenes d’idees pràctiques pensades per explorar estratègies, per orientar la creació d’entorns d’aprenentatge STEAM en línia o crear noves simbiosis entre el presencial i el remot/virtual.

 

Conferenciants

STEAMConf Barcelona 2020 Live recupera alguns dels més destacats experts que la Conferència ha reunit a Barcelona al llarg d’aquests darrers cinc anys, a qui acompanyen noves incorporacions de gran interès! Tots volen compartir experiències STEAM assajades als seus centres en aquest escenari d’excepció que avui vivim.

Torna també un habitual d’STEAMConf, Arduino, aquest cop en format taller i de la mà de Nerea de la Riva Iriepa, que ens farà experimentar la nova plataforma Arduino Education creada per donar suport a educadors, pares i estudiants amb experiències pràctiques des de casa.

Gever Tulley

A Brightworks School, quan les coses van haver de passar a la pantalla, van fer front a un nou repte del món real amb solucions STEAM i eines reals.

Sylvia Martínez

Vols explorar experienciès STEAM a través de l’educació Maker? Com dotar a nenes i nens d’eines per resoldre els reptes de futur i fer de l’educació quelcom rellevant per a elle/s?

Ryan Jenkins

Una experiència STEAM pràctica i alhora reflexiva. Com crear les condicions perquè els estudiants puguin desenvolupar competències, iterar projectes i participar en una comunitat d’aprenentatge col·laboratiu fins i tot a distància?

Arvind Gupta

Transforma deixalles en joguines per experimentar i aprendre conceptes STEAM avançats. Per què no explorar amb ell les possibilitats d’experimentar a casa?

Federico Tobon

Enginyer, artista i professor a l’escola H.O.L.A. de Los Angeles on fabrica artefactes mecànics, combinant elements artístics i narrant històries amb la mentalitat de resoldre problemes d’enginyeria. Quins són els reptes i quines estratègies pràctiques utilitzar per fer que aquestes activitats siguin accessibles pels estudiants?

Susan Klimczak

Lidera amb Mel King el South End Technology Center, el primer FabLab fora del Center for Bits and Atoms del MIT Media Lab. A SETC s’ocupen a diari de crear una massa crítica de joves i adolescents a Boston a través de la l’educació STEAM per promoure un canvi cultural a les seves comunitats. Quines eines, competències i enfocaments son necessaris, com implicar els joves i adolescents?

Consulta el programa detallat aquí

 

Tallers

La filosofia d’aprendre fent no s’aplica només a l’alumnat sinó també als docents i les famílies. Registra’t als tallers per exercitar la ment i les mans, trastejant plegats amb recursos essencialment domèstics per explorar i practicar experiències STEAM!

Podràs escollir entre 13 tallers, tots ells apassionats!

Et serà difícil decidir!!

Consulta els tallers aquí

 

Com registrar-se:

En ser Tallers paral·lels hauràs d’escollir-ne un. Fes-ho aviat! Les places són limitades!

La inscripció al taller activa automàticament la teva inscripció a la Conferència.

Únicament t’hauràs d’inscriure a la Conferència si els Tallers estan exhaurits o si només vols assistir a les sessions de conferències.

Registrar-te als tallers aquí

 

Certificats d’assistència

I si ets docent en actiu, sol·licita el certificat d’assistència com a Formació Permanent del Professorat a la pàgina de la Web STEAMConf “Registra’t”

Sol·licita el teu certificat aquí

 

Per a més informació visita el web