Cafè amb la Recerca – Leitat


Event Details

  • Date:
  • Venue: ONLINE EVENT
  • Address: ,
  • Categories:

 

Leitat: Indústria 4.0 i economia circular

 

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) us conviden a assistir als propers Cafès online especialment adreçats a un dels sectors del país amb més pes i promesa d’innovació: l’agroalimentació.

Els principis de la Indústria 4.0 poden aportar al sector una millora en la competitivitat industrial i la sostenibilitat, així com la traçabilitat i la seguretat en la cadena alimentària. Coneixerem, de la mà de Leitat, les principals tecnologies facilitadores: tecnologies digitals (visió avançada, IoT, blockchain, IA) en combinació amb coneixement sectorial i àmbits com la genòmica o la biotecnologia avançada. La doctora Julia García, cap del departament d’Economia Circular, farà una presentació general de les possibilitats del sector, i després coneixerem tres projectes: Hiperspectral pel control de la qualitat alimentària, per Monica Della; Digitalització i genòmica en el sector agroalimentari, per Salva Lladó, i Noves fonts de bioproductes per nutrició vegetal, per Cristina Fabregat.

 

Inscriu-te

 

Els Cafès amb la Recerca de l’FCRI són un conjunt de trobades —tant presencials com telemàtiques— entre empreses i acadèmia. Els Cafès tenen per objectiu connectar el sistema de recerca català amb el teixit empresarial, fomentar la recerca col·laborativa com a motor d’innovació, i apropar els agents públics i els privats dins la societat del coneixement.